SheIn outfit post + free shipping


SheIn sajt sam spominjala nekoliko puta ovdje na blogu, ali i na Instagram profilu i Facebook stranici. Neću dužiti priču o ovom sajtu jer vjerujem da svaka od vas zna za SheIn.

U današnjem postu, na samom početku želim vam obavijestiti da SheIn ima FREE SHIPPING, odnosno besplatnu dostavu 15.09.2016.
Ovo je super prilika da počastite sebe i izaberete nešto po vrlo pristupačnim cijenama.
Ja ću vam predložiti tri linka koja možete posjetiti gdje su veliki popusti čak i do 80% i ekskluzivni link, te link za pre order gdje možete jeftino naći nove stvari, ali takođe možete pogledati i cijeli sajt jer je 15.09.2016. besplatna dostava na sve!

Pre Order - http://goo.gl/Qey10g
Exclusive - http://goo.gl/beKmjS

Danas sam pripremila i dva outfita sa pantolama sa ovog sajta.
Nažalost oboje su mi malo male, jedne ne mogu zakopčati kako treba, namučim se, a druge zakopčam, ali mi bude teško hodati u njima :D Definitivno je vrijeme da za neku dijetu i da se umanje obroci kao i slatkiši :D
Sviđaju mi se i jedne i druge, ne mogu odlučiti koje su ljepše, nadam se da ću do proljeća smršati pa da ih mogu nositi kako treba jer su prelijepe i udobne. Jedva čekam da smršam :D
Iako sam po mjerama na sajtu mislila da će mi odgovarati, malo sam se zeznula...

Prve pantole (hlače,pantalone) ste možda već i vidjele na mom Instagram profilu, ali na fotografijama koje sam danas uslikala je realna boja, na Instagramu filter učini svoje :)

Druge nisam prije slikala, ali su i one divne, njih mogu zakopčati hahah mozda su mi one mrvicu i draže, sviđa mi se boja :) One su malo više izderane užino nego na fotografijama na sajtu.

Link za prve pantole - http://goo.gl/OcBjBt
Link za druge pantole - http://goo.gl/QMMNCu




Prve pantole sam imala na sebi kad sam snimala i mini video za baletankice i dobila sam par upita koje su pantole, odakle su, pa eto to su te :)



Ne zaboravite iskoristiti besplatnu dostavu 15.9.  :)

Hvala na čitanju <3

Nema komentara