Danas sam OK!


Danas se osjećam sjajno, opet mi sunce sja, nije ovako bilo zadnjih sto godina :D
Dino Merlin je obilježio veliki dio mog djetinjstva, od malih nogu sam uživala u njegovim pjesmama, pjevala stihove iz sveg glasa kad idemo na putovanje, izluđivala roditelje satima. I dan danas mi prepričavaju i smijemo se tome. Moram priznati da je i danas situacija slična, samo što sad pjevušim tiše jer nisam hrabra kao kad sam bila mala, svjesna sam da nemam talenat za pjevanje :D
Vjerujem da su se svi od nas vezali bar za jednu njegovu pjesmu, a meni je u posljednje vrijeme omiljena Ptica bijela iako je jako teško izdvojiti samo jednu! Čovjek na čiji se glas morate naježiti, čovjek koji vas može i rasplakati i oraspoložiti. Jedan je od rijetkih izvođača čije pjesme imaju dušu!

Ukoliko pratite Dinu Merlina, onda znate i za Magazu.
"Od 1989. Magaza je najpoznatije i omiljeno sarajevsko odredište za dobru muziku nadomak svih centralnih mjesta i zbivanja u Starom gradu. Nakon više od dvadeset godina djelovanja, Magaza je i dalje ostala ona stara, ali ipak nova Magaza koja na jedinstven način spaja muziku, engleske modne brendove i: učenje engleskog jezika, čime je uvrštena među članice British Business Club-a u Bosni i Hercegovini.
Nivo 0 – najveći i najbolji izbor muzike, muzičkih poklona, suvenira muzičke zvijezde Dine Merlina, te engleskih modnih brendova Cocorose London i Azuni London.
Nivo 1 - engleski po Callan metodi. 
Iako prostorom mala, prava je “magaza” u kojoj ćete sigurno pronaći nešto čime ćete obradovati sebe ili vama drage ljude!"








Cocorose London je moj omiljeni brend za kupovinu baletanki. Ja rijetko kad nosim sandale i papuče, zato mi je bitno da za proljeće i ljeto imam udobne i kvalitetne baletanke koje mi neće stvarati žuljeve i u kojima se noge neće znojiti. Tako sam i pronašla najudobnije baletanke Cocorose London i već ih imam četiri para. Planiram ih kupiti još. Pisala sam o njima nekoliko puta na blogu, a na Instagramu ih možete vidjeti uz gotov svaku outfitinspo fotografiju. Pored udobnosti ove baletanke su karakteristične i po tome što ih možete presaviti i nositi u maloj torbici što je idealno za djevojke koje puno nose štikle pa su im ove baletanke uvijek pri ruci jer ne zauzimaju puno mjesta.
Konkretno ove, koje danas dijelim sa vama, su model Sandringham Silver. Obožavam ih!

Pored baletanki, od divnih ljubaznih ljudi iz Magaze dobila sam na poklon i majicu Dine Merlina.
Izabrala sam dizajn inspirisan pjesmom "Danas sam OK". Materijal je 100% pamuk. Idealna je za ove visoke temperature jer je lagana, preudobna, mekana i uz to se može kombinovati uz sve stilove.

Predlažem vam da posjetite Magazu, oazu ljubavi, pjesme, pozitivne energije i ljubaznosti.
U ponudi imaju muške, ženske i dječije majice inspirisane pjesmama Dine Merlina, torbe sa natpisima (ruksake i cekere), maske za telefone, ukrasne jastuke, šolje, satove, Cocorose baletanke, nakit i još mnogo toga.
Osjetite i podijelite ljubav!





Majica: Magaza Dino Merlin https://goo.gl/iySZA3
Baletanke: Magaza Cocorose London https://goo.gl/vxf2AE
Suknja: Zaful https://goo.gl/JYiMeX coupon code ZafulChen
Naočale: Glasseshop https://goo.gl/ubkkcX coupon code 50% off GSHOT50



2 komentara

  1. Sve je bas po mom ukusu.
    A super je za baletanke.Ja isto volim vise cipele id sandala.

    OdgovoriIzbriši
  2. Divneeeeee baletanke. Savrsene su.


    http://dontleavehousewithoutperfume.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši